Vacature Kwaliteitsmedewerker

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Kwaliteitsmedewerker – Parttime (16-28 uur / werkdagen in overleg)

DOEL VAN DE FUNCTIE

Als kwaliteitsmedewerker draag je bij aan het monitoren, borgen en verbeteren van de kwaliteit en voedselveiligheid van onze processen en producten. Je bent de ogen van ons kwaliteitssysteem. Je hebt de verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles op (eind)producten. Daar ligt jouw focus. Jij weet wat de klanten van ons vragen, net als de norm die wij onszelf gesteld hebben.

Waar houd jij je als QA Medewerker verder mee bezig?
–          Periodieke inspecties omtrent hygiëne, schoonmaak, netheid en manier van werken binnen de productie;
–          Aanspreekpunt voor medewerkers omtrent kwaliteitszaken;
–          Monsternames in het productieproces en contact met externe laboratoria;
–          Opstellen en uitwerken van diverse rapportages en analyses;
–          Monitoren van onze producten gedurende de houdbaarheidstermijn (incl. sensorisch onderzoek)

FUNCTIE EISEN:

Je bent sterk gericht op kwaliteit van product en proces. Je werkt nauwkeurig en met een kritische blik op de huidige manier van werken. Je hebt een proactieve houding en durft initiatief te nemen. We werken in een dynamische en snelle markt. Je bent dan ook flexibel en daadkrachtig ingesteld. Je behoudt het overzicht en de rust op het moment van afwijkingen en incidenten. Je hebt bij voorkeur een MBO-4 of HBO opleiding afgerond in de richting van levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar.

WIJ BIEDEN:

De arbeidsvoorwaarden zijn passend bij je ervaring en achtergrond conform CAO Groothandel in Groenten en Fruit. Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan door je CV en een korte motivatie te mailen naar daphne@topfresh.nl

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Solliciteer dan door je CV en een korte motivatie te mailen naar daphne@topfresh.nl.
Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Carla Hofstede (Kwaliteitsmanager) via telefoonnummer 0527-522180.