“Vanuit een diepgewortelde liefde voor delandbouw en de puurheid van verse wortelgewassen”
TopFresh BV2022-09-19T14:48:54+00:00

“Vanuit een diepgewortelde liefde voor de landbouw en de puurheid van verse wortelen”

Dé specialist van wortelgewassen

Het is onze passie om de lekkerste wortelgewassen te telen en te verwerken op een eerlijke manier. Daarom streven we ernaar onze gewassen residuvrij te telen, want dat komt de smaak en houdbaarheid alleen maar ten goede. We zijn zuinig op de natuur en alles wat zij ons geeft.

Transparantie speelt in alles wat we doen een grote rol. Onze productstroom is altijd traceerbaar en dus transparant. Daarnaast vinden we het belangrijk om eerlijk te zijn in de relatie met zowel leveranciers als klanten. Zo zorgen we samen voor een tevreden eindgebruiker.

Dé specialist van wortelgewassen

Het is onze passie om de lekkerste wortelgewassen te telen en te verwerken op een eerlijke manier. Daarom verbouwen we onze gewassen residuvrij en dat komt de smaak en houdbaarheid alleen maar ten goede. We zijn zuinig op de natuur en alles wat zij ons geeft. Daarom vinden we het belangrijk om op een duurzame en eerlijke manier te handelen.

Transparantie speelt hierin ook een grote rol. Onze productstroom is daarom altijd traceerbaar en transparant. We vinden het belangrijk om eerlijk te handelen met eerlijke prijzen. Zo zorgen we samen met onze klant voor een tevreden eindgebruiker.

Ons team – van 50 medewerkers (vast & flexibel)

Team

Het begon allemaal met een paar hectare eigen teelt en verwerking, wat uitgroeide tot ruim 300 hectare wortelen met een team van ruim 50 mensen. Met onze kennis die we ook overbrengen op onze medewerkers, zien we ook bij hen de passie groeien. Zo leiden wij echte vakmensen op.

“De beste smaak en kwaliteit het hele jaar rond uit eigen bodem!”

Directeur/eigenaar – Peter Matthijssen

Peter Matthijssen werkte als tiener in zijn vrije tijd al bij een wortelteler. Zo ontwikkelde hij al jong een grote passie voor de landbouw en in het bijzonder voor wortelgewassen. Eind 2004 richtte hij Top Fresh B.V. op met zijn idealen om wortelgewassen met een betere smaak en kwaliteit te telen en te verwerken.

Algemeen directeur – Annet van Steen

Annet van Steen is geboren en getogen in de Noordoostpolder. Als dochter van een akkerbouwer is de interesse in de agrarische sector met de paplepel ingegoten. De combinatie van het telen én verwerken, van ‘land naar klant’, maakt dat ze veel uitdaging ziet bij Top Fresh. Sinds 2013 is ze werkzaam bij Top Fresh, sinds 2021 in de rol van Algemeen Directeur.

Vacatures

Wil jij bijdragen aan het leveren van eerlijke wortelgewassen aan onze klanten? En wil jij meewerken aan een gezond en eerlijk product? Bij TopFresh werk je in een cultuur waarin vakmanschap, kennisoverdracht en de smaak en kwaliteit van eerlijke wortelgewassen voorop staan.

Spreekt dit je aan? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op één van onze vacatures. Tijdens het kennismakingsgesprek zullen we je uitleggen wat onze drijfveren zijn en hoe jij daaraan kan bijdragen.


Passen de openstaande vacatures niet precies bij jou, maar zou je wel graag bij ons willen werken? Dan ben je altijd welkom om kennis te maken.
Wat we jou kunnen bieden is een omgeving waarin we je alles leren over onze passie, wortelgewassen!

Vacatures

Wil jij bijdragen aan het leveren van eerlijke wortelgewassen aan onze klanten? En wil jij meewerken aan gezond en eerlijk product? Bij TopFresh werk je in een cultuur waarin vakmanschap, kennisoverdracht en de smaak en kwaliteit van eerlijke wortelgewassen voorop staan. Spreekt dit je aan en wil je meer leren over hoe je de kwaliteit van wortels kunt beoordelen tijdens het teeltproces?

Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op één van onze vacatures.

Tijdens de intake zullen we je uitleggen wat onze drijfveren zijn en hoe jij daaraan kan bijdragen.

Passen de openstaande vacatures niet precies bij jou, maar zou je wel graag bij ons willen werken? Dan ben je altijd welkom om kennis te maken.
Wat we jou kunnen bieden is een omgeving waarin we je alles leren over onze passie, EERLIJKE wortelgewassen!

Top Fresh Handel BV

Top Fresh Handel B.V. is gevestigd in Kraggenburg en gespecialiseerd in de handel van wortelen. In 2012 hebben Peter Matthijssen en Ronald Gielleit Top Fresh Handel B.V. opgericht. Top Fresh Handel verhandeld onder andere gewassen en ongewassen wortelen, biologisch en gangbaar. Voor meer informatie:

Ga naar Top Fresh Handel BV

Ons productieproces

In deze video wordt ons productieproces stap voor stap in beeld gebracht.

DutchEnglishGerman
Go to Top